Nieuws

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Onze vereniging kent veel leden en het gros daarvan is al erg lang lid. En dat vinden we het vieren waard! Op 6 mei zijn, na de ALV, de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje gezet door voorzitter Harry Kemps. Met een kort woordje over de jubilerende muzikant en een bos bloemen zijn de leden in het zonnetje gezet.

lees verder

Nieuwe dirigent drumfanfare: Bryan Verel

Per 1 februari heeft onze drumfanfare een nieuwe dirigent: Bryan Verel. En daar zijn we erg blij mee. Vol frisse energie gaat hij de komende periode aan de slag om samen met de muzikanten naar spetterende concerten toe te werken. 

lees verder

Schijndelse harmonie wint eerste prijs

 Het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Schijndel heeft zondag de eerste prijs gehaald op het Jumbo Muziekfestival. Met twee klassieke werken speelde het orkest op het festival in Zijtaart voor een officiële jury. Het 60-koppige harmonieorkest was er na wekenlange voorbereiding klaar voor, maar het blijft altijd spannend hoe de uitvoering van de muziek door de jury beoordeeld wordt. Na een geconcentreerde en goede uitvoering was het wachten op de prijsuitreiking en dat was een reden tot feest! Het harmonieorkest werd in haar categorie – de tweede divisie – beloond met een eerste prijs. Een prachtige waardering voor dirigent en orkest!

lees verder