Van Limburg Stirum uit Wezep- Top Taptoe 2024

De van Limburg Stirum Korpsen zijn de meest bekende show- en fanfarekorpsen uit de regio Zwolle en Gelderland.

De van Limburg Stirum Korpsen hebben van oudsher een warme geschiedenis met de familie van Limburg Stirum. De verenigingsnaam is afgeleid van de familienaam en het monogram wordt als logo door de vereniging gebruikt. Zo is het monogram verwerkt op uniformen en wordt het gebruikt op al onze externe uitingen. De familie heeft officieel toestemming gegeven om zowel de naam als monogram te mogen gebruiken. De Korpsen hebben daarmee een officiƫle beschermheer. Dit is met ingang van 23 november 2013 Mr. R.H. Graaf van Limburg Stirum.

Met de keuze van onze muziek en shows willen wij een groot publiek verrassen. Wij kiezen dan ook voor moderne muziek en vernieuwende elementen. Dat brengen wij met onze korpsen op een stijlvolle manier. Want ook dat is waar we voor staan.

WMC-resultaten 

Het korps werd in 2022 1ste in de World Division voor hun Show en kregen ook de Best Effect Award en Best Visual Award. Ook scoorde ze bij marching in de Championship Division 90+ punten.

Inspiratie

Ondanks dat het korps nog nooit bij ons is geweest, zijn we blij dat van Limburg Stirum korps mee wilt doen aan onze taptoe.

Kom dat ook zien.

Mis de kans niet om de van Limburg Stirum Korpsen te zien schitteren!

Als de meest bekende show- en fanfarekorpsen uit de regio Zwolle en Gelderland, brengen de van Limburg Stirum Korpsen een unieke mix van traditie en vernieuwing naar het podium.

Gedragen door een warme geschiedenis met de familie van Limburg Stirum, dragen wij trots het monogram dat ons verbindt met onze beschermheer, Mr. R.H. Graaf van Limburg Stirum. De keuze voor moderne muziek en vernieuwende elementen verrast en betovert een breed publiek, en dat doen we op een stijlvolle en meeslepende manier.

Hun indrukwekkende prestaties spreken voor zich. In 2022 behaalden wij de 1e plaats in de World Division voor onze show, met erkenning voor zowel de Best Effect Award als de Best Visual Award. Daarnaast behaalden we meer dan 90 punten in de Championship Division voor onze marsuitvoering.

Beleef het zelf! Kom naar onze optredens en laat u meeslepen door onze passie en vakmanschap. Mis onze volgende voorstelling niet en ervaar de onmiskenbare energie en creativiteit van de van Limburg Stirum Korpsen. We zien u graag in het publiek!

Wilt u van Limburg Stirum Korpsen ook zien optreden in Schijndel? Kom dan naar de Top Taptoe Schijndel op Zaterdag 1 Juni in Schijndel. Kaarten zijn te koop via de knop hieronder. Of kijk voor meer informatie over de taptoe op deze pagina