Advendo uit sneek – Top Taptoe 2024

De muziekvereniging Advendo is opgericht in 1946. Tegenwoordig bestaat de vereniging uit verschillende (jeugd)muziekgroepen met een divers repertoire. Op taptoes, streetparades en corso’s is Drum- en Showfanfare Advendo een graag geziene gast. Altijd weet Advendo het publiek weer te boeien met haar verrassende en afwisselende shows. Deze variatie wordt mede bereikt doordat Advendo ieder jaar een nieuwe show aan het publiek presenteert.

Door de vele optredens die Advendo jaarlijks verzorgt onder leiding van tamboer-maître Eric-Jan Bremmel heeft het korps inmiddels een imposante lijst met optredens opgebouwd. Zij hebben nagenoeg overal in Nederland opgetreden, maar ook in diverse steden in het buitenland. Zo hebben België, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Malta, Canada, USA, Engeland en Turkije al kennis gemaakt met de band uit Friesland.

WMC-titel Marsparade

De combinatie van originaliteit en kwaliteit resulteerde tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in 1997, 2001, 2009, 2013 en 2022 in het behalen van de WMC-titel op het onderdeel Marsparade en de vice-kampioenstitel op het onderdeel Show in 1997.

Vaste gast

Advendo is al meerdere malen bij ons geweest om hun kunsten te vertonen. Zie hieronder een video van hun laatste optreden bij onze vorige Top Taptoe in 2015

Kom dat ook zien.

Naast hun indrukwekkende prestaties op podia wereldwijd, heeft Advendo ook een sterke band met de lokale gemeenschap opgebouwd. Door regelmatig deel te nemen aan lokale evenementen en het organiseren van workshops en openbare repetities, versterkt de vereniging de culturele scene in Friesland en daarbuiten. De passie en toewijding van de leden, onder leiding van tamboer-maître Eric-Jan Bremmel, maken Advendo een inspiratiebron voor jong en oud. Mis niet de kans om de energie en creativiteit van deze dynamische fanfare te ervaren tijdens de Top Taptoe Schijndel op 1 juni. Koop uw kaarten nu en laat u meevoeren door een avond vol muzikale hoogtepunten en entertainment!

Wilt u Advendo ook zien optreden in Schijndel? Kom dan naar de Top Taptoe Schijndel op Zaterdag 1 Juni in Schijndel. Kaarten zijn te koop via de knop hieronder. Of kijk voor meer informatie over de taptoe op deze pagina