Promconcerten 2022

Music for All: twee spetterende promconcerten met landelijke artiest Leona Philippo én lokale talenten!


Eindelijk weer een promconcert in ons eigen Schijndel! Met natuurlijk heel veel lokale artiesten, maar ook de landelijke ster Leona Philippo. Hét muzikale hoogtepunt van het jaar, onder leiding van het harmonie-orkest van St. Cecilia. Daar móet je bij zijn! 

Philippo brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junkie XL. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt de Nederlandse ster niet meer te stoppen.

Naast Philippo treedt ook een keur aan Schijndelse talenten op. Denk aan Lotte van der Heijden, Vincent van Uden, Fred Mathijssen, Willem Bennenbroek en een combo onder leiding van Kornelis Lievense. 

De 5de editie van Music for All

Het is de vijfde editie van de Schijndelse promconcerten. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober wordt om 20:00 Sporthal De Dioscuren (Bunderstraat 6a, Schijndel) omgetoverd tot concertzaal voor Music for All. Een promconcert waarbij een gevarieerd avondprogramma wordt geboden. Van klassiek tot pop en van jazz tot disco. Want alles komt voorbij op de avond die voor jong én oud een lust voor oog en oor zal zijn.

De zaal gaat om 19:00 open, waarna het concert om 20:00 start.  

Kaartverkoop

De kaarten zijn onder andere online (via onderstaande blauwe knop) te koop. Ook zijn er in Schijndel drie verkooppunten. Het gaat om:

Twan Vissers Verf en Wonen
De Pegstukken 2

Tobacconist van Roessel
Hoofdstraat 95

Smederij van Thiel
Hoofdstraat 2

Early Birds
(zolang de voorraad strekt, maximaal 4 per persoon en alleen online te koop)
Zaalplaatsen: € 17,50
Tribuneplaatsen: € 22,50

Reguliere kaartverkoop

Zaalplaatsen: € 20,-
Tribuneplaatsen: € 25,-


Impressie van het vorige promconcert in 2017
(Klik op een foto voor een groter formaat)

Impressie van de metamorfose van sporthal tot theater


Met grote dank aan onze sponsoren: