Rabobank Zomerconcert tijdens Schijndel aan Zee

Rabobank Zomerconcert tijdens Schijndel aan Zee

Op zondag 17 juli geeft de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Schijndel haar jaarlijkse Rabobank Zomerconcert. Net als vorig jaar wordt het concert gegeven tijdens Schijndel aan Zee. Met de lichte, swingende en makkelijk in het gehoor liggende muziek, is het Zomerconcert de perfecte aftrap van de vakantieperiode.

Lichte muziek op het zomerconcert

Tijdens het concert laten alle orkesten van de vereniging zich horen. Van de samenspeelklas tot het opleidingsorkest en harmonieorkest, van jeugdslagwerkgroep tot drumfanfare en (volwassen) slagwerkensemble. Het afwisselende en veelzijdige programma bestaat uit lichte, zomerse muziek, die in sommige gevallen ook prima meegezongen kan worden. Wie geen zin heeft om zelf mee te zingen, kan bij enkele nummers ook genieten van de zang van gastzanger Peter Hellings.

Campfire Classics
Uiteraard is er ook na het concert heel wat te beleven op de markt tijdens Schijndel aan Zee. Zo staan na het concert de ‘Campfire Classics’ op het programma: een open podium met akoestische muziek, met een heerlijke, ongedwongen kampvuur-sfeer. Het Rabobank Zomerconcert vindt plaats op zondag 17 juli vanaf 14.00u op de Markt in Schijndel. De toegang is gratis.