Rabobank zomerconcert Schijndel aan zee 2017

Rabobank zomerconcert Schijndel aan zee 2017

Op zondag 16 juli geeft de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Schijndel haar jaarlijkse Rabobank Zomerconcert Schijndel aan Zee. Net als vorig jaar wordt het concert gegeven tijdens Schijndel aan Zee. Met de lichte, swingende en makkelijk in het gehoor liggende muziek. Het Zomerconcert is de perfecte aftrap van de vakantieperiode. Je waant je al genietend liggend op een warm en ver strand met een drankje in je hand en de teentjes in het zand.

Lichte muziek op het zomerconcert

Tijdens het concert laten alle orkesten van de vereniging zich horen. Van het opleidingsorkest en harmonieorkest, van jeugdslagwerkgroep tot drumfanfare en (volwassen) slagwerkensemble. Het afwisselende en veelzijdige programma bestaat uit lichte, zomerse muziek.

Heerlijk relaxen
Uiteraard is er ook na het concert nog heel wat te beleven op de markt tijdens Schijndel aan Zee. Want er is een open podium met akoestische muziek in een heerlijke, ongedwongen kampvuur-sfeer. Het belooft mooi weer te worden, dus komt allen!

Het Rabobank Zomerconcert vindt plaats op zondag 16 juli vanaf 15.15 uur op de Markt in Schijndel. De toegang is gratis.