Een muzikale reis door de evolutie tijdens Paaspop

Een muzikale reis door de evolutie tijdens Paaspop

Vergeet alles wat je weet over de evolutie, want Planet Electro vertelt een compleet ander verhaal. Planet Electro van het Schijndelse The Orchestra Project neemt bezoekers van Paaspop op zaterdag 15 april mee op reis: van het ontstaan van de aarde, via dinosaurussen en de ijstijd naar de wereld van vandaag de dag. Het wordt een muzikale ontdekkingsreis van Bach tot Muse en van Swedish House Mafia tot bekende filmtunes uit Jaws en Back to the Future. Niet de muziek zoals we die kennen, maar bijzondere en eigenzinnige muzikale bewerkingen.

Unieke taferelen spelen zich 15 april om 16.00 uur af in de Theatertent op het Paaspopterrein. Een ruim zestigkoppig orkest aangevuld met elektronische instrumenten brengt een spectaculaire mix van klassieke muziek tot rock en edm, begeleid door visuals, dans en special effects. Verschillende gastmuzikanten van onder meer Band Zonder Banaan en Pater Moeskroen maken met elektronische en enkele niet-alledaagse instrumenten de reis compleet. Boeken is niet nodig, inchecken wel: zorg dat je vooraan staat! Kom zaterdag 15 april naar de Theatertent en laat je meevoeren met de mooiste reis van je leven!

Alle remmen los
Planet Electro is een initiatief van The Orchestra Project, een collectief van het Schijndelse harmonieorkest van Koninklijke Harmonie St. Cecilia en Schijndelaar Jeroen Habraken. In 2015 stonden de Schijndelaren ook al op het podium van Paaspop, toen met Music Wars. Ook dit jaar gaan alle remmen los en worden oude gewoonten losgelaten om te komen tot de evolutie zoals die nog nooit vertoond is.
Planet Electro. Where classic meets Electronic.

Planet Electro is 15 april om 16.00 uur te bewonderen in de Theatertent.