Mooi Kerstconcert Jeugdorkesten met koor No Kidding

Mooi Kerstconcert Jeugdorkesten met koor No Kidding

Op 20 december was het gezellig druk in ’t Spectrum. Onze Jeugdslagwerkgroep o.l.v. Giel Verstraten, het Opstaporkest o.l.v. Bas van Dun en het Opleidingsorkest o.l.v. Adrie Verhoeven gaven samen met popkoor No Kidding o.l.v. Renske de Kleijn een prachtig Kerstconcert.

Opstaporkest

Het Opstaporkest beet het spits af. Hoewel de muzikanten in dit orkest pas een klein jaar muziek maken, gaven zij een verrassend leuk optreden met leuke muziek en knappe solo’s.

Jeugdslagwerkgroep

De Jeugdslagwerkgroep liet zich ook uitstekend horen. Geen simpele ritmes, maar pittige stukken met mooi melodisch slagwerk erbij.

Opleidingsorkest en koor No Kidding

Daarna was het de beurt aan het Opleidingsorkest, afgewisseld door het kinderpopkoor No Kidding. Zij brachten beiden de bekende kerstmuziek en kerstliederen, die heel mooi werden uitgevoerd. Het koor liet ook nog ander repertoire horen met mooie solo’s van drie zangeressen. Ook nog het lied Prins Ali, dat zij ter ere dit van hadden gewijzigd in Prins Adri. Ook hadden zij een verrassende Nederlandse tekst op het lied Feliz Navidad.

Een prachtig een sfeervol concert met heel afwisselende muziek waarvan het publiek zichtbaar genoot.