Maestro met vijf Bekende Schijndelaren

Maestro met vijf Bekende Schijndelaren

Maestro, wie kent dit populaire televisieprogramma niet?! Tijdens het Concert Carnavalesk van 2 en 3 februari wordt dit hilarische muziekprogramma nagebootst. Met vijf Bekende Schijndelaren als inval-dirigent.

Het vijftal is thuis inmiddels druk aan het repeteren en de orkestleden van onze harmonie bereiden zich voor op een dirigent die het orkest de chaos inleidt. Of zit er een natuurtalent tussen?
Op onze Facebookpagina worden de deelnemers de komende tijd geïntroduceerd. Dus like de pagina en weet wie het dirigeerstokje in handen krijgen. En wie zal er met de Gouden Baton aan de haal gaan?

Carnavaleske feestavond
Concert Carnavalesk vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 februari plaats in de Spiegeltent op de Markt. Het wordt een bonte avond waarin de harmonie, drumfanfare, solisten Felix Kooijmans en Peter Hellings en diverse andere artiesten van zich laten horen. Een carnavaleske feestavond voor iedereen die wil lachen, zingen, genieten en wellicht zelfs dansen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tabaktief Van Roessel aan de Hoofdstraat en via deze pagina. Zitplaatsen in de binnenring kosten 19 euro, een plek in de buitenring (barkruk/-tafel) kost 14 euro.