Kaartverkoop Taptoe Schijndel van start

Kaartverkoop Taptoe Schijndel van start

Sinds deze week zijn de kaarten voor Taptoe Schijndel verkrijgbaar. Dit regionale evenement van internationale allure vindt zaterdag 20 juni plaats op de sportvelden van RKSV Schijndel.

De kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij tabaksspeciaalzaak Jan van Roessel aan de Hoofdstraat, Verf&Wand Twan Vissers aan De Pegstukken en smederij Van Thiel aan de Hoofdstraat. Daarnaast zijn de kaarten online te bestellen. Met het entreebewijs heeft het publiek toegang tot een tribuneplaats tijdens de taptoe. Daar laten vijf toporkesten zien wat ze in huis hebben op het gebied van musiceren, marcheren en show. Deelnemende orkesten zijn Show- en Marchingband Kunst en Genoegen uit Leiden, Drum- & Showfanfare Advendo uit Sneek, Drumfanfare Exempel uit Empel, het Kamper Trompetter Korps en de organiserende drumfanfare van Koninklijke Harmonie St Cecilia uit Schijndel. De orkesten samen zijn goed voor 5 wereldtitels, behaald tijdens het afgelopen Wereld Muziek Concours in Kerkrade in 2013 in de zogenoemde World Division.

Streetparade
Op zaterdagmiddag om 14u laten K&G, Advendo en Exempel al een staaltje van hun (muzikale) kunnen zien en horen tijdens een zogenaamde streetparade: zij stellen zich al marcherend en musicerend door het centrum van Schijndel aan het publiek voor. Hiervoor zijn geen kaarten nodig; het bezichtigen van de streetparade is gratis.

Meer informatie over de kaartverkoop, de taptoe zelf en de deelnemende orkesten is ook te vinden op onze Facebookpagina.