Kaartverkoop Concert Carnavalesk van start

Kaartverkoop Concert Carnavalesk van start

Een meezingfestijn vol muziek, zang, dans en gezelligheid: dat is waar het Concert Carnavalesk voor staat. Deze week gaat de kaartverkoop voor dit muzikale spektakel van start. De kaarten zijn vanaf vrijdag 27 november verkrijgbaar bij Jan van Roessel aan de Hoofdstraat en Twan Vissers aan De Pegstukken.

Voor het concert zijn zowel staanplaatsen (€11) als zitplaatsen (€15) verkrijgbaar. Op die manier kan iedereen, van jong tot oud, genieten van dit bijzondere evenement. Meer dan 100 muzikanten, een gelegenheidscombo, verschillende Schijndelse zangers en een slagwerkgroep zorgen voor een unieke avond vol verrassingen. Een avond om onder het genot van een drankje heerlijk mee te deinen op vele bekende Schijndelse en Hollandse meezingers. Zo komt onder andere een Schorsbos-medley voorbij, gezongen door de originele zangers van weleer. Ook een carnavalsact, muzikale battle en optredens van vele solisten passeren de revue. Een uniek concert in de Schijndelse geschiedenis!

Het Concert Carnavalesk vindt plaats op 29 en 30 januari 2016 om 20.00u. Houd de website in de gaten of volg de harmonie via Facebook voor de locatie en actuele ontwikkelingen.