Kaartverkoop Concert Carnavalesk van start

Kaartverkoop Concert Carnavalesk van start

Na het daverende succes van twee jaar geleden brengen we opnieuw een Concert Carnavalesk. Op het programma staan gastzangers Peter Hellings en Felix Kooijmans, special guests, het onderdeel Maestro, een battle en heel veel muzikale hoogstandjes en volop entertainment. De avonden van vrijdag 2 en zaterdag 3 februari moeten het grootste feest van het jaar worden. Concert Carnavalesk vindt plaats in de spiegeltent op de Markt.

Vrijwel al onze leden doen mee: niet alleen de harmonie en drumfanfare, maar ook de slagwerkgroep en het opleidingsorkest.
Peter Hellings en Felix Kooijmans, ras-entertainers van Schijndelse bodem, zijn de hoofgasten van het Concert Carnavalesk. Daarnaast brengt Peer Wouters weer twee speciaal voor het concert geschreven nummers ten gehore en worden ‘carnavalshits van toen’ gespeeld, mét de originele zangers. Een groot Schijndels feest dus. Niet alleen voor carnavalsliefhebbers overigens, want er staat meer op het programma. Zo wordt het populaire televisieprogramma Maestro nagespeeld met prominente Schijndelaren (special guests!) als inval-dirigent. Verder gaan drumfanfare en harmonie weer een muzikale battle met elkaar aan, waarbij ook het publiek een rol mag spelen. De muziek varieert van carnavalsdeuntjes tot beroemde marsen, Brabantse en Amsterdamse hits en klassiekers als Der Alte Dessauer. In totaal doen zo’n 150 artiesten mee aan het Concert Carnavalesk en worden (fragmenten uit) bijna tachtig verschillende muzieknummers gespeeld en gezongen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tabaktief Van Roessel aan de Hoofdstraat en via onze website. Zitplaatsen in de binnenring kosten 19 euro, een plek in de buitenring (barkruk/-tafel) kost 14 euro.