Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Op zaterdag 17 december hebben wij onze jubilarissen gehuldigd en onze jaarlijkse Ceciliafeest gevierd. Bijzondere vermelding verdient Mies Vervoort, slagwerker bij het harmonie-orkest. Hij is maar liefst 70 jaar lid van de vereniging. Ook Tony Bosmans, die veel voor onze vereniging heeft betekend, zou dit jaar 70 jaar lid zijn geweest. Helaas is hij begin dit jaar overleden en heeft hij het niet meer mee mogen maken.

De jubilarissen werden op passende en soms zelfs ontroerende wijze in het zonnetje gezet, met liedjes, sketches en uiteraard veel muziek. Na het huldigen van de jubilarissen zorgde een heuse muziek-bingo voor een geweldige sfeer en gezelligheid tot in de late uurtjes. Het was een mooie avond!

Staand op de foto van links naar rechts: Ferry Korsten (40 jaar lid), Frans-Jozef van Roessel (25 jaar lid) en Peter van den Bosch (12,5 jaar lid). Zittend: Annemie van Uden (25 jaar lid), Tjanne Hartman (25 jaar lid), Mies Vervoort (70 jaar lid) en Maartje van Roessel (25 jaar lid). Foto: Ben Hartman