Harmonie als The SciFi Orchestra op Paaspop

Harmonie als The SciFi Orchestra op Paaspop

Op Paaspop worden voor eens en voor altijd de Music Wars uitgevochten! Bereid je voor op een mash-up van bekende klassieke nummers en filmmuziek gespeeld door The SciFi Orchestra en de dikke techno beats van Jeroen Habraken, alias DJ MadMixMustang. Voeg daar ook nog wat rock en funk aan toe, dankzij solisten Frits Appel op gitaar en Thom Kooijmans op saxofoon, en de battle kan beginnen! Een op en top Schijndelse productie op dé festivalopener van Nederland.

Het gevecht van de Music Wars is zondag 5 april om 18.00 uur bij te wonen in de Theatertent op Paaspop. Bezoekers worden meegesleept in een spannende ruimteoorlog waar niets is wat het lijkt. Allerlei muziekstijlen zijn met elkaar gemixt, ondersteund door een gaaf lichtspektakel en sfeervolle filmfragmenten.
Zie ook http://www.paaspop.nl/acts/details/music-wars

Stiekem zijn we het harmonieorkest
The SciFi Orchestra, onder leiding van Adri Verhoeven, is in het dagelijks leven ‘gewoon’ ons harmonieorkest. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat we op Paaspop optreden. Niet zo vreemd, want harmonie- of drumfanfaremuziek wordt doorgaans niet geassocieerd met de moderne, hippe festivalscène. Met de huidige unieke samenwerking met DJ MadMixMustang bewezen we tijdens de Promconcerten van 2013 al over een fantastisch concept te beschikken. Nu is de samenwerking Paaspopwaardig: hip, dynamisch, spannend, adembenemend en cool.


music_wars_poster_V7