Driegangendiner voorafgaand aan Concert Carnavalesk

Driegangendiner voorafgaand aan Concert Carnavalesk

Gezamenlijke repetitie van harmonie en drumfanfare voor Concert Carnavalesk in de foyer van ’t Spectrum. Foto: Ben Hartman

 

Een spectaculaire avond uit, met alles erop en eraan: dat wordt het Concert Carnavalesk op 29 en 30 januari. Het concert wordt namelijk uitgebreid met een speciaal diner. Jansen & Jansen biedt voorafgaand aan het concert de mogelijkheid te genieten van een driegangen-surprisediner.

Met het diner kunnen gasten van het Concert Carnavalesk genieten van een complete avond uit. Net als het concert vindt ook het surprisediner plaats in de Spiegeltent op de Markt. De chef-kok van Jansen & Jansen verzorgt, samen met zijn keukenbrigade, een fantastisch verrassingsdiner. Het diner vindt beide avonden, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari, plaats.

Eén groot feest
Het driegangendiner start om 17.00 uur, waarna het muzikale spektakel om 20.00 uur losbarst. Daarmee biedt de harmonie-vereniging, in samenwerking met Jansen & Jansen, een avond die tot in de late uurtjes één groot feest belooft te worden.

De kosten van het diner bedragen € 35,- exclusief drank en exclusief entreekaartje voor het concert zelf. De speciale dinerkaarten dienen los van de entreekaarten aangeschaft te worden en zijn vanaf deze week te koop bij Jan van Roessel aan de Hoofdstraat, Twan Vissers aan De Pegstukken en Jansen & Jansen aan de Markt.