Dinerconcert 2017 een groot succes!

Dinerconcert 2017 een groot succes!

Dinerconcert valt in de smaak

Voor de tweede maal organiseerde de Koninklijke Harmonie St Cecilia het Dinerconcert. Binnen no time was het uitverkocht. Waarschijnlijk aangespoord door het eerste Dinerconcert dat in 2015 zo goed in de smaak was gevallen.

Succesformule

Het blijkt een mooie formule te zijn die door de 250 gasten hoog gewaardeerd wordt. Het was dan ook een heel erg gezellige avond, die 7e januari in ‘t Spectrum.
Waar vorige keer het harmonieorkest voor de muzikale omlijsting zorgde en de leden van de drumfanfare voor de bediening, was dat nu andersom. De drumfanfare, o.l.v Antoine van Rooij, zorgde voor een fijne muzikale verrassing in een mix van lichte en klassieke muziek, soms met een jazzy tintje. Ondertussen genoten de gasten van een perfect 5-gangen menu. Samengesteld en ter plekke bereid door de kok van Van Zoggel Catering, Leon Twigt en uitgeserveerd door de leden van het harmonieorkest. De slagwerkgroep deed daar nog een schepje bovenop met een vurig Tutti Samba slagwerkstuk. In de pauzes van de drumfanfare konden de gasten genieten van optredens van Roger van Straaten op keyboard en Lotte van der Heijden met zang. Zij brachten mooie ballades ten gehore. Tijdens de after party zorgde Kees Keetels voor een heel bijzonder optreden. Hij speelde allerlei bekende muziekstukken, daarbij gebruik makend van trombone, altsax, tenorsax, dwarsfluit, gitaar en keyboard. Wat een virtuoos! Het bleef het nog lang gezellig in ‘t Spectrum.

Met dank aan Ben Hartman voor de foto’s.