Rabobank Zomerconcert wordt heus ‘Beach Concert’

Rabobank Zomerconcert wordt heus ‘Beach Concert’

Waar je voorheen waarschijnlijk op een stoel zat te luisteren, kun je nu ook met je voeten in het zand genieten van zomerse muziek… Tijdens Schijndel aan Zee geeft Koninklijke Harmonie Sint Cecilia namelijk een heus ‘Beach Concert’. Op zondag 19 juli vormt het strand van Schijndel aan Zee het decor van het jaarlijkse Rabobank Zomerconcert

Deze bijzondere invulling van het Rabobank Zomerconcert is, naast het Dinerconcert in januari en de Taptoe in juni, één van de activiteiten van de harmonie in het kader van het 160-jarig bestaan van de vereniging. In dit jubileumjaar mag een feestelijke aftrap van de zomervakantie natuurlijk niet ontbreken. De verschillende orkesten van de harmonie hebben voor het concert dan ook gekozen voor lichte, zomerse klanken.

Zomerse gezelligheid
Behalve van zonnige muziek, kan het publiek ook genieten van de zang van de Schijndelse soliste Anne Sleutjes. Zij zal tijdens het optreden van het harmonie-orkest verschillende populaire nummers ten gehore brengen. Ook de programma’s van de andere orkesten staan voor een middag zomerse gezelligheid. Voor wie na afloop wil blijven hangen, gaat het programma van Schijndel aan Zee uiteraard gewoon verder. Zo worden om 17u de Big Smoking BBQ aangestoken en de Campfire Classics ingezet, met optredens van onder andere Baby Blue unplugged en Danny Keetels. Ook is er een ‘open stage’ voor akoestisch talent. Kortom: genoeg om nog een lange avond (na) te genieten!

Het Rabobank Zomerconcert, ‘Beach Concert’, begint om 14u en vindt plaats ‘aan zee’, op de Markt in Schijndel. De entree is gratis.