Dinerconcert tickets 4 januari

Bestel hier uw ticket voor het Dinerconcert van 4 januari 2019

Wij raden u aan om de bestelling van tickets te doen met een desktop of een laptop die is aangesloten op een printer. Dit omdat u, nadat de betaling is afgerond, de tickets moet downloaden en printen.

Tijdens het Dinerconcert zit u aan een feestelijk gedekte tafel. Er zijn in totaal 16 ronde tafels beschikbaar. Aan elke tafel is plaats voor  10 personen. Mocht u bij de tickets de tafel van uw keuze niet meer aantreffen, dan is de betreffende tafel reeds volgeboekt. Voor iedere tafel hebben wij afzonderlijke tickets gemaakt, zoveel als er plaatsen zijn aan de tafel. Dus met uw ticket reserveert u dan één plaats aan de tafel van uw keuze. Met uw tafelgenoten bepaalt u op de avond zelf op welke plek aan de tafel u gaat zitten.

Op het onderstaande overzicht is de plaatsing van de tafels weergegeven in de Theaterzaal. Daaronder treft u de tabel aan met de tickets voor de nog beschikbare tafels.

 

Als u in de onderstaande tabel achter het gewenste ticket op het pijltje bij aantal klikt, dan kunt u zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn aan de betreffende tafel.