Taptoe Schijndel 2015

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Taptoe 2011 (27 van 274)  Taptoe 2011 (30 van 274)

Op de sportvelden van RKSV Schijndel vindt zaterdag 20 juni 2015 een regionaal evenement van internationale allure plaats: Taptoe Schijndel. Vijf toporkesten laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van musiceren, marcheren en show. Deelnemende orkesten zijn Show- en Marchingband Kunst en Genoegen uit Leiden, Drum- & Showfanfare Advendo uit Sneek, Drumfanfare Exempel uit Empel, het Kamper Trompetter Korps en de organiserende drumfanfare van Koninklijke Harmonie St Cecilia uit Schijndel. Alle orkesten samen zijn goed voor 5 wereldtitels, behaald tijdens het afgelopen Wereld Muziek Concours in Kerkrade in 2013 in de zogenoemde World Division. Echte kampioenen op de Schijndelse grasvelden dus!

Op de pagina ‘Deelnemende korpsen‘ en op onze Facebookpagina is uitgebreide informatie over de korpsen te vinden. Of bekijk hier de video-impressie: ideaal om alvast te zien en horen welke topmuzikanten op 20 juni in Schijndel zijn te aanschouwen. Benieuwd wat deze korpsen tijdens Taptoe Schijndel 2015 voor u brengen? Bekijk dan alvast het programma.

Streetparade
Op zaterdagmiddag laten K&G, Advendo en Exempel al een staaltje van hun (muzikale) kunnen zien en horen tijdens een zogenaamde streetparade: zij stellen zich al marcherend en musicerend door het centrum van Schijndel aan het publiek voor. De streetparade is op 20 juni en start om 14.00 uur in het centrum van Schijndel.

Taptoe Schijndel begint 20 juni om 20.00 uur.